Αυτόματη Παραγγελία

Τι σημαίνει “Αυτόματη Παραγγελία”;

Αν συνηθίζετε να προμηθεύεστε συγκεκριμένα είδη για τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο σε περιοδική βάση, το animal.gr έχει την λύση για σας με την υπηρεσία “Αυτόματης Παραγγελίας”. Αυτή η υπηρεσία εγγυάται ότι θα έχετε πάντα στην διάθεσή σας τα απαραίτητα προϊόντα, δίχως να χρειάζεται να τα παραγγέλνετε κάθε φορά. Απλά ρυθμίστε το προϊόν και τη συχνότητα παράδοσης που σας ταιριάζει (π.χ. κάθε 2 εβδομάδες, κάθε μήνα, ή κάθε 6 μήνες) και αφήστε την υπόλοιπη δουλειά σε εμάς.

Πώς να εγγραφείτε:

  1. Επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε.
  2. Πριν προσθέσετε στο καλάθι, ρυθμίστε την Αυτόματη Επαναποστολή για τη συχνότητα που επιθυμείτε.
  3. Ολοκληρώστε την παραγγελία κανονικά.

Τι γίνεται μετά; Εντός 5 ημερών πριν την επόμενη παράδοση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου (ανάλογα με την επιλογή σας) για επιβεβαίωση.

Κόστος της υπηρεσίας: Είναι εντελώς δωρεάν!

Μπορώ να κάνω αλλαγές ή ακυρώσεις; Φυσικά! Στο email ή τηλέφωνο που θα λάβετε πριν την παράδοση, μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση. Ή, επικοινωνήστε απευθείας στο 2106624641 (09:00 – 17:00)

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για προγραμματισμένες παραδόσεις, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο animal.gr και επιλέξτε «Αυτόματες Παραγγελίες». Εκεί μπορείτε να δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες. Εάν δεν έχετε λογαριασμό, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106624641 . Για αλλαγές στην παραγγελία σας, θα ενημερωθείτε μέσω email ή τηλεφώνου 5 ημέρες πριν την παράδοση.

Close ✕

Price

Κατηγορίες

Χρώμα

Υλικό