Astropaws Ιουλίου

AstroPaws Ιουλίου

Κριός

Κριαράκια μας γλυκά και συναισθηματικά, τα άστρα του Ιουλίου δείχνουν ενδοσκόπηση και προβληματισμό. Ο Ήλιος φωτίζει το σπίτι και την οικογένεια. Αγκαλιάστε αυτή την ευκαιρία, θα σας κάνει καλό η συντροφιά με τους γονείς σας. Ο τυχερός αριθμός του μήνα είναι το 7. Τώρα αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε 7 κιλά φαγητό, 7 νέα παιχνίδια, 7 ώρες παραπάνω ύπνο κλπ. Το χρώμα σας για τον μήνα είναι το μπλε. Λέτε αυτά τα 7 παιχνίδια να είναι όλα μπλε;

Ταύρος

Για τα Ταυράκια, ο Ιούλιος εστιάζει στις σκέψεις και την έκφραση της αλήθειας. Με τον Ερμή να κοσμεί τον τομέα της επικοινωνίας σας, τα γαβγίσματα/νιαουρίσματά σας έχουν βάρος και σημασία. Ο τυχερός σας αριθμός είναι το 5. Αυτός ο αριθμός έχει να κάνει με την ανάπτυξη. Μπορεί να σημαίνει 5 πάνες τη μέρα, 5 πισίνες μόνο για πάρτυ σας. Tο χρώμα που σας προσγειώνει είναι το πράσινο. Μάλλον γιατί θα υπάρξει πολύ ξάπλα σε γρασίδι.

Δίδυμος

Ο ουράνιος χάρτης Ιουλίου για εσάς Διδυμάκια δείχνει να φωτίζεi το οικονομικό πεδίο. Η Αφροδίτη έρχεται για να φέρει απρόσμενες οικονομικές εισροές. Μάλλον οι γονείς θα αυξήσουν το χαρτζιλίκι ή μπορεί να υπάρξουν προσθήκες στα περιουσιακά στοιχεία σας πχ νέο ονυχοδρόμιο, νέο σωσίβιο για τη παραλία, ακόμη και νέα αξεσουάρ φαγητού. Ο τυχερός σας αριθμός είναι το 3 και το χρώμα σας το κίτρινο. Αισιοδοξία και αφθονία, απολαύστε το!

Καρκίνος

Ο Ιούλιος για τα Καρκινάκια μας είναι γεμάτος ζωτικότητα και αυτοπεποίθηση. Πως να μην είναι άλλωστε, αφού είναι ο ΜΗΝΑΣ σας! Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας για να σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι σας – φωτίζοντας τον δρόμο προς τα εμπρός. Για αυτό μην ξεχάσετε αξεσουάρ βόλτας και μπαντάνα για το στυλ. Ο τυχερός σας αριθμός είναι το 2 και το χρώμα του μήνα το ροζ για να σας υπενθυμίζει την αυτοφροντίδα. Ο Ιούλιος μυρίζει καλλωπισμό.

Λέων

Τα Λιοντάρια, τον Ιούλιο του 2024, θα έχετε την ευκαιρία να φύγετε από το επίκεντρο της οικογένειας και να ταξιδέψετε λίγο στο μέσα σας. Θα παραξενευτούν λίγο οι γονείς σας αλλά ο ύπνος θα πάει σύννεφο. Θέλετε την ηρεμία σας και έχετε ανάγκη για μοναξιά. Για να μην βγάλετε όμως τη μπέμπελη, πάρτε ένα δροσερό κρεβατάκι. Ο τυχερός σας αριθμός 9 και το χρώμα μωβ συμβολίζουν τη πνευματική σας σοφία. Το χρειάζεστε μετά τον Ιούνιο.

Παρθένος

Παρθενάκια μας ετοιμαστείτε για ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ! Ο Ιούλιος θα μετατοπίσει το ενδιαφέρον στη κοινωνική σας ζωή. Περιμένετε να περιβάλλεστε από υποστηρικτικούς buddies που μοιράζονται τα παιχνίδια και τις πάνες τους. Κάπου εκεί στα πάρκα που τρέχετε ή ακόμη και στο σπίτι που αράζετε και σας φέρνουν φίλους. Ο τυχερός σας αριθμός είναι το 6 και το χρώμα σας το μπλε! Αρμονία και ενότητα, αρετές που θα είναι χρήσιμες όχι μόνο για εσάς αλλά και για τους γονείς σας.

Ζυγός

Για εσένα Ζυγέ μας, η προσοχή στρέφεται στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, πρόθυμοι να καταβάλλετε την απαραίτητη προσπάθεια για την επίτευξη της επιτυχίας. Ο τυχερός σας αριθμός, το 8, και το μαύρο χρώμα, συμβολίζουν τη δύναμη και την ανθεκτικότητα. Δυνατοί στην αραγματική και ανθεκτικοί στη ζέστη. Σκεφτείτε να πάρετε κανένα καλό κρεβάτι για να μη βγάλετε τη μπέμπελη. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας.

Σκορπιός

Για τα Σκορπινάκια γατάκια και σκυλάκια, ο Ιούλιος είναι όλος στραμμένος πάνω σας. Τι σημαίνει αυτό; Βυθιστείτε σε πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικές έρευνες. ΠΡΟΣΟΧΗ! Πάρτε ένα σωσίβιο καλού κακού γιατί οι περισσότεροι από εσάς αποφεύγετε τις βυθίσεις. Ο τυχερός σας αριθμός, το 4, και το βυσσινί χρώμα συμβολίζουν το πάθος και την ένταση. Εξωτερικεύστε την έντασή σας είτε σε βόλτες είτε σε ονυχοδρόμια.

Τοξότης

Γλυκά μας Τοξοτάκια, ο Ιούλιός σας συνδέεται με τον Πλούτωνα. Θα ζήσετε βαθιές συναισθηματικές εμπειρίες και συνδέσεις που συγκινούν την ψυχή. Θα είναι οριακά απίθανο που θα πιείτε νερό πρώτη φορά από συντριβάνι. Αγκαλιάστε την ευαλωτότητα καθώς δημιουργείτε βαθύτερους δεσμούς. Για εσάς τα γατιά θα προτείνουμε να αγκαλιάσετε χωρίς νύχια. Ο τυχερός σας αριθμός, το 1, και το κόκκινο χρώμα, σηματοδοτούν το θάρρος και το πάθος. Μήπως να κάνετε παρέα με τα Σκορπινάκια;

Αιγόκερως

Όλα μπαίνουν σε πρόγραμμα για εσάς Αιγοκεράκια μας, ειδικότερα η υγεία και η ευεξία σας. Τον Ιούλιο θα καλλιεργήσετε υγιεινές συνήθειες και πρακτικές αυτοφροντίδας. Καλλωπισμός, υγιεινή, ενυδάτωση, θα είναι το Α και το Ω στη καθημερινή σας ρουτίνα. Ο τυχερός σας αριθμός, το 10, και το καφέ χρώμα, συμβολίζουν τη σταθερότητα και το χώμα μετά από όλη αυτή τη γυμναστική που θα κάνετε.

Υδροχόος

Υδροχοάκια μας σας έλειψε η δημιουργικότητα; Πάντως ήρθε η στιγμή να γαβγίσετε και να νιαουρίσετε ελεύθερα διότι ο Ουρανός διεγείρει τον τομέα της αυτοέκφρασης. Δοκιμάστε με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορείτε να δαγκώσετε/ κυνηγήσετε ένα παιχνίδι. Η καινοτομία μπορεί να είναι η κατευθυντήρια δύναμή σας αυτό το μήνα. Ο τυχερός σας αριθμός, το 11, και το μπλε χρώμα, συμβολίζουν την έμπνευση και τη διορατικότητα.

Ιχθύς

Ιχθύες μας, θα γίνεται λίγο σπιτογατάκια/σπιτοσκυλάκια αυτό το μήνα, καθώς ο Ποσειδώνας ρίχνει φως στο οικιακό σας βασίλειο. Δημιουργήστε ένα καταφύγιο όπου μπορείτε, και αν δεν μπορείτε μην αγχώνεστε, υπάρχουν και οι φωλιές. Χτίστε όμορφες αναμνήσεις με τους γονείς σας. Ο τυχερός σας αριθμός, το 12, και το χρώμα της λεβάντας, συμβολίζουν την ειρήνη και την ηρεμία.