Καλοκαίρι Στο Σπίτι; Πώς Να Κρατήσεις Το Ζωάκι Σου Απασχολημένο;

Καλοκαίρι στο σπίτι; Πώς να κρατήσεις το ζωάκι σου απασχολημένο;

Δε θα πάει διακοπές φέτος το ζωάκι σου; Δεν πειράζει. Το animal.gr μπορεί να φέρει τις διακοπές στο… σπίτι σου. Πώς μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει με ειδυλλιακό θέρετρο για το κατοικίδιό σου;

Ο Αύγουστος θα σε βρει στην πόλη παρέα με το κατοικίδιό σου; Δε χρειάζεται να ανησυχείς. Το animal.gr σου προτείνει λύσεις για να κάνεις τη ζωή του σκύλου ή της γάτας σου πιο καλοκαιρινή από ποτέ! Τι προϊόντα θα χρειαστείς έτσι ώστε ο αγαπημένος σου τετράποδος φίλος να είναι χαρούμενος και πάνω απ’ όλα δροσερός και αυτό το καλοκαίρι;

Ατελείωτο Παιχνίδι

Ένας από τους βασικότερους τρόπους για να κρατήσεις ένα ζωάκι απασχολημένο είναι τα παιχνίδια. Για να επιλέξεις παιχνίδι σίγουρα θα πρέπει να λάβεις υπόψη τον χαρακτήρα και τις προτιμήσεις του κατοικίδιού σου, καθώς υπάρχει μια τεράστια ποικιλία για παιχνίδια για γάτες και παιχνίδια για σκύλους. Ιδανικά, ένα διαδραστικό παιχνίδι μπορεί να απασχολήσει το ζωάκι σου για περισσότερη ώρα, χωρίς μάλιστα και τη δική σου συμμετοχή.

Ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές μπορεί να είναι το διαδραστικό ραβδί γάτας, το οποίο διαθέτει teaser με κορδόνι που κουνιέται κατά βούληση για να τραβάει την προσοχή της γάτας, το διαδραστικό πτυσσόμενο ελαστικό τούνελ γάτας, η διαδραστική μπάλα με φως και ήχο για να τραβάει την προσοχή του σκύλου μέρα και νύχτα, το κινούμενο Φιδάκι Usb, όπως και το κουρδιστό ποντικάκι.

Δροσερές Ξάπλες

Είναι γεγονός πως η ζέστη κάνει τα ζωάκια να θέλουν να κοιμούνται περισσότερες ώρες. Όμως, ο ύπνος τους μπορεί να μετατραπεί σε απίστευτη ταλαιπωρία, εάν το κρεβάτι ή η μαξιλάρα τους τα ζεσταίνει περισσότερο. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον περεταίρω εκνευρισμό του κατοικίδιου.

Ευτυχώς, υπάρχουν προϊόντα που μπορούν να συνδυάσουν την άνεση με τη δροσιά. Μερικές πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές, τόσο για σκύλους όσο και για γάτες θα μπορούσαν να είναι προϊόντα όπως το καλοκαιρινό κρεβάτι σκύλου- γάτας, το δροσιστικό χαλάκι σκύλου με cooling gel, το smart πτυσσόμενο μεταλλικό κρεβάτι και το κρεβάτι σκύλου- γάτας με cooling mat θήκη.

Βουτιές στην Πισίνα και Δροσερές Βόλτες

Ποιος δε θα ήθελε να έχει μια πισίνα στο σπίτι του; Ο σκύλος σου λοιπόν γιατί να αποτελεί την εξαίρεση; Μπορείς να συνδυάσεις το παιχνίδι και το να τον κρατήσεις απασχολημένο και πάνω απ’ όλα δροσερό, επενδύοντας σε μια πισίνα σκύλου. Έτσι, θα μπορεί να κάνει βουτιές στο διαμέρισμα και μαζί με αυτόν μπορεί να επωφεληθείς και εσύ.

Επίσης, οι βόλτες σας το καλοκαίρι μπορούν να γίνουν καλύτερες απλά και μόνο με τα απαραίτητα αξεσουάρ για τον καύσωνα, όπως η cooling gel μπαντάνα- κολάρο, αλλά και το καλοκαιρινό δροσιστικό γιλέκο. Έτσι, το σκυλάκι σου θα είναι πάντα προστατευμένο από τη ζέστη και τον ήλιο.

Σκαρφάλωμα στο Γατόδεντρο

Τα γατόδεντρα αποτελούν ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα αντικείμενα μιας γάτας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Βέβαια, αρκετά ονυχοδρόμια, εξαιτίας του υλικού από το οποίο είναι κατασκευασμένα, μπορεί να είναι πολύ ζεστά για τη γατούλα σου κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να σκεφτείς τη λύση των ξύλινων και οικολογικών ονυχοδρόμιων, τα οποία είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο και διαθέσιμα σε πολλά μεγέθη και σχέδια. Εξίσου καλές επιλογές μπορεί να είναι ένα πύργος αναρρίχησης, όπως και οι επιτοίχιες συνθέσεις.