ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αγαπητοί φίλοι, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας

Πολιτική Επιστροφών

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να ενημερώσετε την εταιρεία μας είτε μέσω email στο [email protected], είτε μέσω τηλεφώνου στο 2106624641 (καθημερινές 08:30 – 17:00). Αποστολές για τις οποίες δεν έχει προηγουμένως ενημερωθεί το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, δεν θα γίνονται δεκτές και το δέμα θα επιστρέφεται με χρέωση παραλήπτη.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει χρησιμοποιηθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις-ετικέτες του προϊόντος. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται αποδεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας και αφού ελεγχθούν σχολαστικά τα επιστρεφόμενα είδη από το αρμόδιο τμήμα.

Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες ( η δυνατότητα αφορά περιπτώσεις επιστροφών που δεν πρόκειται για λάθος της ΑΝΙMAL) , δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε.

Αφού γίνει η επιστροφή των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Από την επιστροφή χρημάτων εξαιρούνται τυχόν επιπλέον έξοδα όπως κόστος αντικαταβολής ή/και μεταφορικά έξοδα που πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει μέχρι δύο επιστροφές.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ – ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝ

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας οφείλετε να ελέγχετε προσεκτικά τα προϊόντα για τυχόν φθορές ή ελαττώματα. Εφόσον διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected], είτε μέσω τηλεφώνου στο 2106624641 (καθημερινές 09:00 – 17:00). Εάν αποδεδειγμένα πρόκειται για λάθος της εταιρείας μας ( πχ λάθος προϊόν ή ελαττωματικά είδη) δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Η ANIMAL θα αποστείλει εκ νέου μια εκ των συνεργαζόμενων εταιριών courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η ANIMAL το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος. Μετά τον έλεγχο από το αρμόδιο τμήμα μας και εφόσον επιβεβαιωθεί υπαιτιότητα της εταιρείας μας , δύναται να γίνει επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση με καινούργιο προϊόν.

 

Μπορείτε να στείλετε τo προϊόν σας μέσω της BoxNow.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας μέσω BoxNow και επιθυμείτε να την επιστρέψετε, παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που λάβατε κατά την επικοινωνία της παράδοσης για να την επιστρέψετε δωρεάν.

Σε περίπτωση που παραλάβατε την παραγγελία σας με κάποια άλλη μέθοδο μπορείτε να βρείτε την κοντινότερη θυρίδα δίπλα σας και να ολοκληρώστε την αποστολή προς εμάς εύκολα και γρήγορα.

Close ✕

Price

Κατηγορίες

Χρώμα

Υλικό

40
EUR υπολείπονται για δωρεάν παράδοση
32%
Σύνολο:
0.00 
0