Πώς Μπορείς Να Κάνεις Πιο Άνετη Τη Βόλτα Με Το Σκύλο Σου;

Πώς μπορείς να κάνεις πιο άνετη τη βόλτα με το σκύλο σου;

Η λέξη «βόλτα» πρέπει να είναι συνώνυμο της διασκέδασης, όχι μόνο για τον σκύλο σου αλλά και για εσένα! Πώς μπορείς να είσαι πιο άνετα και χαλαρά; Ποια είναι τα gadget βόλτας που πραγματικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά;

Η καθημερινή βόλτα του σκύλου σου είναι πιθανότατα ένα από τα κυριότερα σημεία της ημέρας του. Η βόλτα του σκύλου σημαίνει πολλά παραπάνω γι’ αυτόν από ένα απλό διάλειμμα για… τουαλέτα. Η βόλτα αποτελεί για τον σκύλο μια αφορμή για κοινωνικοποίηση, παιχνίδι, εκτόνωση της έντασης, σωματική άσκηση και γνωριμία με τον περιβάλλοντα χώρο.

Βέβαια, μαζί με τον σκύλο είναι σημαντικό και ο ιδιοκτήτης του να περνάει όμορφα. Ποια gadget και αντικείμενα μπορούν να διευκολύνουν κατά πολύ τη διαδικασία της βόλτας, έτσι ώστε αυτή να είναι διασκεδαστική και για τους δύο;

Επίλεξε το κατάλληλο λουρί

Το λουρί αποτελεί ένα από τα βασικότερα αντικείμενα που πρέπει να έχεις μαζί σου στη βόλτα με τον σκύλο σου. Είναι απαραίτητο τόσο για την ασφάλεια των ανθρώπων που θα συναντήσεις, όσο και για την ασφάλεια του ίδιου του σκύλου, ειδικά εάν τα σημεία στα οποία βγαίνετε για βόλτα είναι κοντά σε αυτοκινητόδρομους και πολυσύχναστους δρόμους. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Για παράδειγμα, εάν σου αρέσει το τρέξιμο, υπάρχει ειδικό ελαστικό λουρί σκύλου το οποίο συνδέεται με ζώνη. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις το jogging σου με ελεύθερα χέρια παρέα με τον σκύλο σου. Επίσης, πολύ εξυπηρετικές επιλογές είναι το λουρί που έχει ενσωματωμένη θήκη για σακούλες περιττωμάτων, όπως και το λουρί που συνδέεται με θήκη αποθήκευσης πρώτων ειδών πίσω στη μέση. Τέλος, στην περίπτωση που έχεις δύο σκυλάκια, τώρα μπορείς να τα πηγαίνεις βόλτα ταυτόχρονα με το διπλό λουρί.

Σκέψου την προοπτική του AirTag

Δεν υπάρχει ιδιοκτήτης κατοικίδιου, είτε πρόκειται για σκύλο είτε για γάτα που να μην ανησυχεί μήπως χαθεί το ζωάκι του. Το AirTag αποτελεί μία ιδανική λύση για να φύγουν αυτοί οι φόβοι μια για πάντα. Το AirTag είναι μια συσκευή εντοπισμού, η οποία συνδέεται με το smartphone και μέσω της οποίας μπορείς να εντοπίσεις την τοποθεσία του σκύλου ή της γάτας. Έτσι, σε μέρη όπου επιτρέπεται και θέλεις να αφήσεις τον σκύλο σου ελεύθερο να τρέξει και να παίξει, μπορείς να το κάνεις χωρίς περεταίρω ανησυχίες. Η συσκευή μπορεί να τοποθετηθεί πολύ εύκολα στο κολάρο του κατοικίδιου σου. Πρόκειται για ένα δερμάτινο τσεπάκι στο οποίο μπαίνει ο πομπός παρακολούθησης. Είναι εύκολο στο άνοιγμα και στο κλείσιμο.

Δερμάτινη Θήκη Κατοικίδιου Για Airtag

Μην ξεχάσεις το νερό

Η ενυδάτωση του σκύλου σου είναι πολύ σημαντική, ειδικά στην περίπτωση που ο σκύλος σου είναι πολύ δραστήριος ή έχεις σκοπό η βόλτα σας να κρατήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν πολλά αξεσουάρ βόλτας για νερό που μπορείς να επιλέξεις: από ειδικά μπουκάλια βόλτας μέχρι υφασμάτινα μπολ για νερό. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις συνήθειες και στις ανάγκες σου.

Η ομάδα του Pet Shop Online Animal.gr.