ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής της παραγγελίας σας είναι οι εξής:

-Με αντικαταβολή. Με τη μέθοδο αυτή εξοφλείτε την παραγγελίας σας τη στιγμή της παράδοσης απ’ ευθείας στον courier. Το επιπλέον κόστος της αντικαταβολής είναι 1,99€ – ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι παραγγελίες πελατών που αρνήθηκαν να παραλάβουν  ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας επικοινωνία ή την ενημέρωση της εταιρείας courier ( ένδειξη επιστροφή στον αποστολέα / άρνηση παραλαβής), σε επόμενη παραγγελία τους στο κατάστημά μας δεν θα είναι εφικτή η αποστολή της με αντικαταβολή παρά μόνο με πληρωμή μέσω κάρτας ή paypal. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα υπάρξει επικοινωνία από το αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας για αλλαγή του τρόπου πληρωμής. Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθείτε στην επικοινωνία, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

-Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα. Η εταιρείας μας δέχεται  Mastercard, Visa και Maestro. Με την επιλογή της συγκεκριμένης μεθόδου μεταβαίνετε αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμής της συνεργαζόμενης τράπεζας και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας. Κανένα προσωπικό στοιχείο της κάρτας σας δεν γνωστοποιείται, αποθηκεύεται, επεξεργάζεται ή κοινοποιείται σε εμάς. Η παραγγελία σας μπορεί να προχωρήσει εφόσον η συναλλαγή σας εγκριθεί από την τράπεζα.

-Μέσω PayPal. Εξοφλήστε άμεσα και με ασφάλεια τις online παραγγελίες σας με την αξιοπιστία του PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας λογαριασμού αλλά και τις συναλλαγές μέσω PayPal μπορείτε να επισκεφτείτε το https://www.paypal.com/